Dalia duik

Nou er was op de kerkweg weinig Dalia te zien of je moet alle Fransen, Duikers, Belgen en natuurlijk de Hollanders er voor aanzien.

Dit was te verwachten geweest na zoveel vrije dagen na 1 en 5 mei ( in iedergeval van onze landsburen) maar goed. In al onze wijsheid besloten naar de haven van Scharendijke te gaan wat goed uitpakte parkeerruimte genoeg met weinig duikers.

Gedoken op het wrakje in de dijk, met goed zicht. De natuur komt maar traag tot leven maar wat wil je met 11 gr C. Toch veel leuke dingen gezien Steurgarnalen, Weduwenroosjes, Hooiwagenkrabben, veel vis en natuurlijk kreeft. Op zich een prima duik van 45 min. Met Willem in natpak ( bikkel ) en Tanja met een nat droogpak.

Na afloop lekker chillen bij de Kabbelaar, na kletsen, logboeken invullen en klaar.

Behalve Tanja die ga volgende week lekker naar Marsja Alam boffert.